Permohonan Pinjaman MARA

MAKLUMAN KEPADA SEMUA PELAJAR YANG LAYAK & MEMENUHI SYARAT UNTUK MEMOHON PINJAMAN MARA

• Permohonan mula dibuka mulai 2 Julai 2012 (Isnin).
  • Anda boleh membuat permohonan dilaman web MARA (eduloan.mara.gov.my)
  • Pastikan permohonan DIHANTAR secara online (TEKAN BUTANG HANTAR) sebelum dicetak.

• Permohonan yang telah siap diisi hendaklah DICETAK dan dihantar bersama-sama dokumen sokongan yang diperlukan (SET-2 BUKU PANDUAN PENDAFTARAN) ke Pejabat Tajaan
  • Sentiasa membuat semakan untuk mengetahui Status Kelulusan Permohonan Pinjaman Pelajaran MARA.
Terakhir Dikemaskini pada Isnin, 02 Julai 2012 10:50

Anda di sini :   Laman UtamaKewanganPermohonan Pinjaman MARA