Kepada Pelajar SPC IPMA (ACCA-CAT,MAICSA)

PERHATIAN KEPADA PELAJAR BERIKUT, ANDA DIKEHENDAKI :

• Menghantar dokumen perjanjian pinjaman anda ke:
  • Bahagian Perkhidmatan & Kebajikan Pelajar, Tingkat 2 pada / sebelum :

• Tarikh : 16 Julai 2012 (Isnin)
  • KEGAGALAN anda menghantar dokumen berkenaan akan memberi kesan kepada PINJAMAN ANDA nanti dan sila pastikan anda
  • Berpakaian mengikut etika pemakaian yang ditetapkan.
Terakhir Dikemaskini pada Rabu, 11 Julai 2012 14:40

Jadual Peperiksaan Gantian Homegrown

Anda di sini :   Laman UtamaKewanganKepada Pelajar SPC IPMA (ACCA-CAT,MAICSA)