Online Subject Verification (Degree)

NOTICE : DEGREE PROGRAM STUDENTS, ONLINE SUBJECT VERIFICATION 0113 SESSION

• You are required to complete subject online verification as follows:
    • Date : 16 April 2013 - 19 April 2013 (Tuesday - Friday)
  • The steps will be :
    1. Login to your CMS (Campus Management System)
      (Username : ID # , Password : IC #)
    2. GO TO > Academic > Subject > Subject Slip (Individu) > Verify
      ** Please check carefully the subject registered before verify.
  • Print your slip (2 copies) and get your MENTOR's Signature / verification
    1. Copy 1 - for MENTOR
    2. Copy 2 - for Record's Office
  • Student who fail to follow the process WILL NOT be able to:
    1. Complete Student Instructor Evaluation (SIE)
    2. Produce Exam Slip
  • Subject will be verified AUTOMATICALLY after the dateline and students are fully responsible for any consequences.
Terakhir Dikemaskini pada Selasa, 09 April 2013 09:43

Perhatian kepada pelajar SPC. Pelajar-pelajar yang berkenaan boleh menyemak nama yang menerima cek di sini.

Senarai nama penerima cek

Perhatian kepada pelajar KPTM KL - anda boleh menyemak tarikh pendaftaran semula pelajar dengan melayari Portal Akademik

Senarai nama penerima cek

Anda di sini :   Laman UtamaAkademikOnline Subject Verification (Degree)