Online Subject Verification (Degree)

NOTICE : DEGREE PROGRAM STUDENTS, ONLINE SUBJECT VERIFICATION 0113 SESSION

• You are required to complete subject online verification as follows:
    • Date : 16 April 2013 - 19 April 2013 (Tuesday - Friday)
  • The steps will be :
    1. Login to your CMS (Campus Management System)
      (Username : ID # , Password : IC #)
    2. GO TO > Academic > Subject > Subject Slip (Individu) > Verify
      ** Please check carefully the subject registered before verify.
  • Print your slip (2 copies) and get your MENTOR's Signature / verification
    1. Copy 1 - for MENTOR
    2. Copy 2 - for Record's Office
  • Student who fail to follow the process WILL NOT be able to:
    1. Complete Student Instructor Evaluation (SIE)
    2. Produce Exam Slip
  • Subject will be verified AUTOMATICALLY after the dateline and students are fully responsible for any consequences.
Terakhir Dikemaskini pada Selasa, 09 April 2013 09:43

KEPADA PELAJAR CAT & ACCA DI BAWAH, SILA HADIR KE JABATAN KEWANGAN SEBELUM 26/07/14 BAGI MENANDATANGANI INVOIS MARA ANDA. SILA BAWA BERSAMA KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SESI DISEMBER 2013.

Senarai pelajar yang perlu mendatangani invois MARA

Berikut adalah senarai nama pelajar yang berjaya mendapat elaun sara hidup bulana

senarai nama

Anda di sini :   Laman UtamaAkademikOnline Subject Verification (Degree)