Diploma in Corporate Communication

Kod Program : BK 101
Tempoh Pengajian : 6 Semester
Bahasa Pengantar : Bahasa Inggeris
Pijaman : MARA (bagi yang layak)
No Pendaftaran MQA / Pengiktirafan JPA : KPT/JPS(PA10130)07/14
Kriteria Minimum : Lulus SPM/SPMV dengan mendapat sekurang-kurangnya TIGA(3) kredit termasuk mata pelajaran Bahasa Malaysia dan Lulus Mata Pelajaran Bahasa Inggeris

ATAU

Lulus Pra-Diploma atau sijil-sijil yang mendapat sekurang-kurangnya standard minima dengan CGPA 2.00 ke atas

ATAU

Kelayakan-kelayakan lain yang diiktiraf setara dengannya oleh Kerajaan Malaysia

(Keutamaan kepada mereka yang mempunyai KREDIT dalam Bahasa Inggeris)
Terakhir Dikemaskini pada Selasa, 17 April 2012 17:07

Anda di sini :   Laman UtamaBidang PengajianDiplomaCorporate Communication